Tietoisen hengittämisen ihmeellinen voima

Talviaikaan siirtyminen ei ainakaan minua lannistanut, tulkoon pimeys ja kylmyys, sielussani paistaa aina aurinko ja vallitsevan sääolosuhteen sietäminen on pukeutumiskysymys!

Mielestäni tämä kesä/talvi -aika säntäily olisi paikallaan lopettaa ja antaa talviajan jatkua. Bioryhmilleni se  sopisi varsin hyvin ja autoni kellolle, joka on aina talviajassa( kun en sitä osaa kääntää) sekä tietysti vartin etuajassa, jotta varmasti ehtisin oikeaan aikaan tarvittavaan kohteeseen.

Tänään oli rutiineista poikkeava aamu, kaikki tuntui menevän pieleen eikä vartin etuajassa oleva auton kellokaan tuntunut auttavan ja blogiinkin olisi pitänyt kirjoittaa jo toukokuussa… ja sitä ja tätä !!!! Vapaapäivänä vielä!

Tietoinen hengitys, kannattaa kokeilla. Pari minuuttia riittää ja se aika jokaiselta meiltä löytyy.

Sulje silmäsi,hengitä nenän kautta sisään. Tunne kuinka ilma kulkee selkärankaasi pitkin vatsaan asti ja rintakehä laajenee.  Hengitä rauhallisesti suun kautta ulos. Toista tämä kolme kertaa, avaa silmäsi ja katso ympärillesi. Maailma on hetkessä ihan erilainen, myrskypilvellä on hopeareunus ja tekee mieli tanssia sateessa!

Mutta minun autoni kello on edelleenkin vartin etuajassa…ja niin olkoon!