Pään alue käsitellään tehokkaasti intialaiseen päänhierontaan suunnitellulla erikoistekniikalla.  Päänhieronta tapahtuu asiakkaan istuessa tuolilla, vaatteet päällä ja mieluiten hartian seutu paljaana. Hoitoalue ulottuu pään alueen lisäksi niska- ja hartia-alueelle sekä olkavarsiin. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, rentouttaa sekä helpottaa hartioiden ja niskan jännitystä. Aikaa ihanaan rentoutushierontaan tarvitaan vain 45 minuuttia tai suppeampaan käsittelyyn 30 minuuttia.

Intialainen päänhieronta on länsimaiseen elämänmuotoon sopivaa, yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Vaikka hieronnan aikana käsitellään vain yläosa, sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja virkistää mieltä. Rentoutuneena ajatuksemme virtaavat kirkkaammin ja mielihyvän tunne kasvaa.

VAIKUTUKSET: Intialainen päänhieronta rentouttaa, lievittää stressiperäisiä oireita, palauttaa kehon normaalin tasapainon, lisää keskittymiskykyä, vähentää migreenin oireita ja lyhentää sen kestoa, hillitsee päänsärkyä, parantaa vastustuskykyä, vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa hiusten kasvua ja kuntoa sekä parantaa unen laatua.

HOITO SOPII KAIKENIKÄISILLE

Jos sinulla on aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyviä sairauksia ja häiriöitä, epilepsia, valtimonkovettumatauti, syöpä tai muu vakava sairaus, hyvin korkea tai matala verenpaine, kerrothan hierojalle. Ihosi on hyvä olla kunnossa, kun tulet intialaiseen päänhierontaan. Samoin migreeni tai päänsärky sekä flunssa, kuume ja tulehdukset voivat estää hieronnan.

Kesto: 30 – 45 min | HINTA: 35 €
Hinta sisältää alv. 24 %.


TEEN MYÖS KOTIKÄYNTEJÄ

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Villa Arvola kotikikäynnit

KYSY myös räätälöidyt hoitopaketit ryhmille. mm TYHYPÄIVÄT, POLTTARIT, SYNTTÄRIT

MINULTA SAA MYÖS LAHJAKORTTEJA