Olen hermoratahierojamestari, kalevalainen jäsenkorjaaja, hoitava HengitysHB®-ohjaaja, Brain Relief-hoitaja sekä Baby Balance®-vauvahieroja. Palveluihini kuuluvat myös kuumakivihieronta, intialainen päänhieronta ja muutamia hemmotteluhoitotekniikoita. Villi Arvola aputoiminimeni kautta kerään, jalostan ja myyn suomalaisia villiyrttejä ja -vihanneksia.
Lisäksi pidän erilaisia villiyrtti- ja vihanneskoulutuksia sekä kursseja.

Minulle on lähellä sydäntä ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen ja hoitaminen, johon kuuluu yhtenä tärkeänä osana hyvä ravitsemus.

Sain horttaherätyksen 15-vuotta sitten sekä vienyt hortoilun ilosanomaa riemulla eteenpäin ja haluan jakaa tietoani eteenpäin myös muille. Oivallus siitä, miten puhtaat, ravintorikkaat ja lähes ilmaiset villiyrtit sekä vihannekset ovat meillä Suomessa aivan kotikulmilla, tempaisi minut mukaansa! Herkullista lähiruokaa pienellä hiilijalanjäljellä!

Lisäämällä valikoitua horttaa ruokavalioon, voit nostaa ravinnon vitamiini- ja hivenainepitoisuuden aivan uudelle tasolle! Eikä sovi unohtaa, että yrttiretkellä saa ulkoilun ja luonnon hyvää tekevät vaikutukset vielä bonuksena päälle.

Villiyrttipolkuni alkoi, kun sain tuttavaltani perennan Etelä-Suomesta ja hän kyllä varoitteli, että siinä voi mukana tulla ”muutakin”. Niinhän siinä tulikin! Tunnistin kasvin vuohenputkeksi, puutarhan pahimmaksi vitsaukseksi ja siitähän ei eroon pääse, kun sen on kerran puutarhaan päästänyt.

Hävityskeinoja etsiessäni, törmäsin resepteihin, joissa vuohenputkea oli käytetty ruuanlaitossa ja niinpä uskalsin tehdä kokeilun. Se oli rakkautta heti jokaisella makusilmulla! Tuosta hetkestä alkaen olen opiskellut, tutustunut villiyrttien maailmaan, hankkinut hygieniapassin sekä poimijakortin. Valmistan myös perheelleni herkullisia ateriota villiyrteillä höystettynä.

Lähde mukaani villiyrttipolulle, opit taidot joista hyödyt loppuelämäsi. Vanha kansa on osannut hyödyntää villiyrttejä- ja vihanneksia ruokana ja rohtona vuosisatojen ajan ja pysyttiin terveenä.


VILLIYRTTIPALVELUT JA -TUOTTEET:

Villiyrttikurssit:
Villiyrttikurssi Villa Arvolassa, Keiteleellä
Kesto 2,5 h | Ryhmän koko 10-15 hlö | HINTA 39 € / hlö
Lisäksi räätälöin yrttikursseja asiakkaan tarpeen mukaan, kysy tarjousta!

Villiyrttituotteet:
Viherjauhe 50 g | 10,90 €
Yrttiteet, lajitelma 25 g | 5,90 €
Ravintolisä yrttiuutokset, 30 ml | 10,00 €
Kerään, kuivaan ja pakkaan tilauksesta haluamaasi villiyrttiä kauden kuluessa.