Hoidossa tasapainotetaan kehon kineettinen ketju (tukiranka) jalkateristä päähän saakka. Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, perinteeseen pohjautuva ja suomalainen hoitomuoto, jossa hoidetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja pehmeästi asiakasta kuunnellen ja liikettä hyödyntäen.

VAIKUTUKSET: Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta saat apua esimerkiksi lasten kasvukipuihin; jalkojen eripituisuuteen; nilkan ja polvenkipuihin ja virheasentojen hoitoon; kantapääkipuihin kuten plantaarifaskiittiin; lonkkavaivoihin; selkäkipuihin kuten skolioosiin; käsivaivoihin (esim. rannekanavan oireyhtymä, tenniskyynärpää ja puutumiset); lihaskireyksiin ja jäykkyyksiin; niska- ja hartiavaivoihin; olkapääkipuihin (jäätynyt olkapää, kiertäjäkalvosin); asentohuimaukseen, migreeniin ja erityyppisiin pääkipuihin; TOS-oireiden hoitoon sekä ryhtivirheistä johtuvaan lapsettomuuteen.

SOPII kaikenikäisille, vauvasta vaariin.  Hoidon alussa asiakas haastatellaan vaivojen ja mahdollisten hoidon esteiden selvittämiseksi.

Kesto: 2,0 h | HINTA: 80 €
Hinta sisältää alv. 24 %.


TEEN MYÖS KOTIKÄYNTEJÄ

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Villa Arvola kotikikäynnit

KYSY myös räätälöidyt hoitopaketit ryhmille. mm TYHYPÄIVÄT, POLTTARIT, SYNTTÄRIT

MINULTA SAA MYÖS LAHJAKORTTEJA